Societat 24/03/2012

Un noi en estat crític per l'agressió d'un grup d'ultradreta a Manresa

Els incidents es van produir dues hores abans que comencés un concert de dues bandes antifeixistes a la sala Stroika. Els agressors, que portaven barres de ferro, van ferir dos joves més

Ara
1 min

ManresaEls Mossos d'Esquadra investiguen una agressió a tres joves que es va produir aquest divendres al vespre a les portes de la sala de concerts Stroika de Manresa, on actuaven dues bandes antifeixistes, Kop i Non Servium. Un dels joves es troba en estat crític a l'Hospital de Terrassa. Els incidents van registrar-se dues hores abans de l'inici del concert, quan encara no s'havien obert les portes del local. Un grup de persones, amb botes d'estil militar i barres de ferro –segons la versió d'alguns testimonis–, van atacar els joves.

Els Mossos d'Esquadra, que encara no han detingut cap dels participants en l'agressió, treballen amb aquesta descripció, que encaixa amb la de grups d'ultradreta. La sala de concerts on es van produir els fets està situada al Polígon Industrial Els Dolors, als afores de la capital del Bages.

stats