Societat 12/04/2012

Els Mossos investiguen la mort d'un home al macroprostíbul 'Paradise' de la Jonquera

L'home, un francès de 30 anys, hauria agredit una de les noies i va haver de ser retingut per quatre vigilants de l'establiment

Acn
1 min
El prostíbul Paradise, a la Jonquera. ACN

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort d'un jove francès de 30 anys aquesta matinada de dijous al macroprostíbul 'Paradise' de la Jonquera.

Agents de la comissaria de Figueres van rebre l'avís, de matinada, perquè el personal de seguretat privada del club tenia problemes amb un client que, segons fonts properes a la investigació, havia agredit una de les noies del local. Fins al lloc s'hi van desplaçar Mossos i policia local, que van trobar en una de les habitacions un home amb una actitud violenta retingut per quatre vigilants del prostíbul.

També s'hi van desplaçar membres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que, en observar l'estat d'agitació del retingut, van demanar als mossos que l'immobilitzessin per poder-lo tractar. Hauria estat aleshores quan l'home hauria patit una aturada cardiorespiratòria a la qual no va sobreviure. El client no anava armat però sembla ser que sí que havia consumit algun tipus d'estupefaent.

La policia autonòmica s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies exactes en què s'haurien produït els fets. El jutge ha decretat el secret de sumari a l'entorn del cas. Amb tot, ha transcendit que la investigació no tindria entre les hipòtesis la mort criminal.

El macroprostíbul 'Paradise' de la Jonquera va obrir les portes el passat 21 d'octubre del 2010 després d'una batalla judicial entre l'Ajuntament i l'empresa La Vimetera S.L. El prostíbul, un dels més grans d'Europa, va suposar una inversió de 3 milions d'euros. El local compta amb dues sales d'espectacles i 80 habitacions, on hi exerceixen la prostitució fins a 150 noies.

stats