SOCIETAT
Societat 21/08/2012

Els Mossos localitzen prop de 60 quilos d'haixix al maleter d'un vehicle accidentat a Vilafant

Després de l'accident, els ocupants del vehicle han fugit camp a través i encara no han sigut localitzats

Acn
1 min
El vehicle accidentat, que transportava 60 quilos d'haixix, ha estat localitzat a l'altura de Vilafant (Alt Empordà) a l'AP-7

VilafantEls Mossos d'Esquadra han localitzat aquest dimarts al matí un vehicle accidentat amb prop de 60 quilos d'haixix al maleter. L'accident s'ha produït quan el cotxe, de matrícula francesa, ha topat amb un altre turisme. Moments després de l'accident, els ocupants del vehicle han fugit camp a través, de manera que quan la policia ha arribat al lloc dels fets ja no hi eren. El sinistre ha tingut lloc al punt quilomètric 26 de l'AP-7 en sentit nord (Vilafant, Alt Empordà) i els dos ocupants de l'altre turisme han resultat il·lesos.

El vehicle accidentat ha sigut traslladat a un dipòsit de grues de la zona, on els agents l'han pogut obrir, i han trobat al maleter quatre bosses plenes de paquets quadrats i encintats. Al seu interior hi havia una substància que ha resultat ser haixix. El pes total de la mercaderia és de prop de 60 quilograms.

La unitat d'investigació de la comissaria de Figueres s'ha fet càrrec del cas i els Mossos han iniciat una recerca per localitzar els ocupants del vehicle.

stats