Societat 19/06/2012

Puja a 28 el nombre de detinguts al barri de Ca n'Espinós de Gavà

La majoria són de nacionalitat espanyola i membres de la mateixa família

Acn
1 min

GavàL'operatiu policial que s'està duent a terme aquest dimarts al matí al barri de Ca n'Espinós de Gavà, punt tradicional de distribució de drogues, ha culminat amb la detenció de 28 persones, la majoria de nacionalitat espanyola i membres de la mateixa família.

Els detinguts han estat traslladats a les comissaries de Gavà i del Prat de Llobregat a l'espera de passar a disposició judicial. L'ACN ha pogut saber que en els diferents escorcolls que s'han practicat en el marc de l'operatiu policial s'han comissat diverses quantitats de cocaïna i d'heroïna. La Unitat d'Investigació de la Regió Metropolitana Sud dirigeix l'operatiu i en principi no hi haurà més detinguts.

La batuda s'ha dut a terme entre les quatre de la matinada i quarts de nou del matí. En total s'han fet una vintena de registres, sobretot en habitatges i en algun local. A banda dels detinguts, i dels comisos d'heroïna i cocaïna, els Mossos s'han endut molt de material.

D'aquesta manera es dona per conclosa una investigació d'un any que ha fet l'Àrea regional d'Investigació Criminal amb el suport de la Unitat d'Investigació de Gavà.

Ca n'Espinós és on van morir sis persones en una explosió el 2008. Llavors les administracions van prometre reformes que s'han notat poc.

També al barri de Farreres

Segons alguns veïns de Ca n'Espinós, l'operatiu també ha inclòs alguna acció policial als barris de Farreres, al nucli urbà de Gavà, i en algunes altres zones del municipi. Els Mossos d'Esquadra no han donat detalls sobre aquest aspecte però no han descartat que el mateix operatiu pugui haver inclòs aquestes accions.

stats