Societat 04/11/2011

Ricky Martin es fa espanyol per poder casar-se amb el seu nòvio

El ministre portaveu anuncia que es dóna la nacionalitat espanyola a Ricky Martin i al director Benicio del Toro. El cantant l'hauria demanat per poder casar-se amb el seu nòvio, segons el diari 'El País'

Ara
1 min
Ricky Martin en un concert al Nokia Theatre de Los Angeles

MadridEl consell de ministres ha concedit aquest divendres la nacionalitat espanyola a l'actor Benicio Monserrate del Toro i al cantant Enrique Martín Morales (Ricky Martin). "Ens en felicitem, ja que són reconeguts en diverses disciplines artístiques i volen compartir la nacionalitat amb nosaltres", ha anunciat el ministre portaveu, José Blanco, durant la roda de premsa posterior al consell de ministres.

EL cantant hauria demanat la nacionalitat per poder casar-se amb la seva parella, Carlos González, segons publica el diari El PaísEl País, que assegura que la parella cria de manera conjunta els dos fills del cantant.

El rotatiu afegeix que tot i que Martin es podria haver casat en alguns dels estats dels EUA que tenen legalitzat el matrimoni homosexual, prefereixen fer-ho a Espanya "per reconèixer la tasca del govern de Zapatero en defensa dels drets dels gais".

A proposta del ministre de Justícia, Francisco Caamaño, també s'ha atorgat la nacionalitat a Ylsi Pérez, esposa del corresponsal del diari El País a Cuba.

stats