Societat
Societat 29/12/2011

Normalitat a l'aeroport del Prat en les primeres hores de la vaga

Els passatgers afectats s'havien informat prèviament i havien pogut fer els canvis de bitllet oportuns

Efe
1 min

BarcelonaLa normalitat i la poca activitat han estat la tònica a la zona del Pont Aeri de l'aeroport del Prat durant les primeres hores de la vaga dels pilots d'Iberia, segons que han informat fonts de la companyia. A l'aeroport del Prat els únics vols afectats per la vaga són els que connecten Madrid i Barcelona.

El primer avió del Pont Aeri que ha partit aquest matí a Madrid s'ha enlairat a les 07:25 hores amb seients lliures. La majoria dels usuaris eren passatgers que havien d'enllaçar amb altres vols a Barajas.

Un d'ells era Manuel, amb destí L'Havana, qui ha explicat que havia de sortir a les 13 hores i que finalment ho ha fet abans, a les 09:00 hores. "Ens van avisar i ens han canviat el bitllet però el problema és que haurem d'esperar més de sis hores a l'aeroport de Madrid fins que surti el vol a Cuba", comentava a la cua de facturació aquest català que tornava a l'Havana, on resideix, després de passar uns dies de vacances a Barcelona.

La majoria dels passatgers assegurava haver-se informat de la situació durant els dies anteriors. Lucía, que volava a Bogotà, ha explicat que ha seguit les informacions pels mitjans de comunicació i que ahir va trucar a la companyia per confirmar el vol.

stats