SUCCESSOS
Societat 15/12/2010

Ple extraordinari a Olot aquest migdia per decretar tres dies de dol

L'alcalde ha explicat a Catalunya Ràdio que estan "consternats per un fet d'unes dimensions tan greus"

Laia Altarriba
1 min
Lluís Sacrest

BarcelonaOlot celebra avui a les 14 h un ple extraordinari per decretar 3 dies de dol a la ciutat per l'assassinat de quatre persones aquest matí. Ho ha explicat l'alcalde d'Olot, Lluís Sacrest, a Manel Fuentes, al Matí de Catalunya Ràdio.

Sacrest ha explicat que estan consternats: "Tota la ciutat estem consternats per un fet d'unes dimensions tan greus i tan bestials, i estem procurant fer el que podem: atendre tan bé com podem les famílies que estan absolutament embogides per aquest fet. A l'hospital hi estan atenent les famílies".

L'alcalde ha confirmat que totes les víctimes són d'Olot i que l'assassí era treballador de l'empresa de construcció de les dues primeres víctimes. A més, ha explicat que entre els primers dos crims i els segons ningú l'ha pogut aturar perquè entre el bar i el banc hi ha una distància de 5 minuts en cotxe. Ha afegit que segons les informacions que té "l'agressor no ha oposat forta resistència".

També ha aclarit que el tercer mort no és el director de la sucursal bancària sinó un empleat. També li consta que no hi havia ningú més a la sucursal en el moment del tiroteig.

L'alcalde ha volgut subratllar que Olot és una "ciutat de bona convivència" i considera que el que ha succeït "fa pensar en la complexitat de la societat en què vivim, en què hi ha persones que perden l'equilibri mental".

Finalment, Sacrest ha apuntat que hi pot haver un mòbil econòmic darrere dels crims.

stats