Societat 08/09/2012

El PP de Tarragona presentarà una moció per canviar el nom de Barcelona World

Els populars reivindiquen les marques Tarragona i Costa Daurada en el macrocomplex turístic, que s'ubicarà als terrenys adjacents a Port Aventura

Acn
1 min

TarragonaEl Partit Popular de Tarragona presentarà, en el plenari del 28 de setembre, una moció per tal de demanar a la Generalitat que es replantegi el nom del futur Barcelona World per un altre "que encaixi amb les marques Tarragona i Costa Daurada, que és on s'ubicarà el centre d'oci".

El portaveu del PP, Alejandro Fernández, ha dit que "apostar pel nom de Barcelona World és una forma de menysprear la marca Tarragona i la marca Costa Daurada", i que "marques com Port Aventura no han necessitat mai incloure la paraula Barcelona per tenir èxit i encaixa perfectament en aquesta filosofia". A més, el PP creu que "no és de rebut que el complex porti el nom d'una ciutat que pertany a una altra província".

Fernández ha demanat que el projecte tingui en compte el territori on se situarà i també "el potencial de la Costa Daurada". El popular creu que les marques Tarragona i Costa Daurada han d'estar per sobre dels interessos privats

En aquest sentit, cal destacar que l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va expressar aquest divendres el seu rebuig al nom de Barcelona World. El batlle s'hi oposa perquè el territori no hi està representat i demana que es replantegi el nom.

stats