TECNOLOGIA
Societat 13/07/2011

PS Vita, la nova consola de Sony

1 min
PS Vita,  la nova consola de Sony

La nova videoconsola portàtil de Sony, PS Vita, és una evolució de l'anterior, la PSP, però incorpora moltes novetats. La més destacada és la connectivitat via wifi -en aquest cas, la consola val 249 euros- o 3G -per 299 euros-, que permet jugar en línia i accedir a la plataforma de jocs en xarxa de Sony des de qualsevol lloc. La consola també inclou un processador més potent, que millorarà la qualitat dels gràfics, i una pantalla tàctil per oferir més opcions a l'hora de fer servir els comandaments. A més, la PS Vita tindrà comandaments físics i tecnologia Amoled de pantalla, cosa que implica que la bateria durarà més. S'espera la seva arribada a les botigues abans de final d'any. Jordi Sabaté

Excel·lent blog per estar a l'última en matèria de nous aparells tecnològics d'oci, telefonia, fotografia i també per treballar. Conté novetats i estudis comparatius dels dispositius.

Aplicació que dóna informació de restaurants, comerços, farmàcies i gasolineres en funció del lloc on som. Ens ofereix la seva ubicació sobre un mapa i ens els gestiona per ordre de distància.

stats