SOCIETAT
Societat 30/04/2012

El PSC culpa el Govern de la protesta contra els peatges

Daniel Fernández diu que l'executiu de Mas "carrega als treballadors l'augment de tarifes" dels peatges i fa "un ridícul irresponsable" en la gestió de la polèmica

Acn
1 min

BarcelonaEl secretari d'organització del PSC, Daniel Fernández, ha culpat el govern de la Generalitat de les mobilitzacions contra els peatges a Catalunya i la campanya #novullpagar. Segons el socialista, l'executiu d'Artur Mas és "el responsable d'aquesta protesta", perquè des del Govern es manté una "política d'austeritat indiscriminada" i a més es "pretén carregar a les butxaques de treballadors i petits empresaris l'augment de tarifes dels peatges de l'àrea metropolitana".

El número dos del PSC ha volgut denunciar així el "ridícul irresponsable" que atribueix al Govern de Mas en la gestió d'aquesta polèmica. En el seu escrit, Daniel Fernández es pregunta si la gent de CiU "està en condicions d'apagar els focs que ells mateixos provoquen". "Tard o d'hora hauran d'elegir entre Joan XXIII o Umberto Bossi", assegura, tot afegint que el PSC està disposat a "contribuir a solucionar el problema dels peatges a casa nostra" però no "si del que es tracta és d'enganyar els ciutadans".

I és que, segons el secretari d'organització del PSC, el Govern "crida a la insubmissió contra els peatges" alhora que és el responsable "d'un increment de tarifes", a més d'aplicar "el pes de la llei" amb les multes als que decideixen no pagar. En aquest sentit, el socialista ha reiterat que pel seu partit "la restitució de la política tarifària vigent fins a l'any 2011 és l'única resposta adequada a aquest problema".

stats