SOCIETAT
Societat 02/08/2012

El PSC nega que la carmanyola garanteixi el mínim d'un àpat complet al dia

El secretari d'Educació del PSC, Josep Mayoral, ha demanat al Govern que recuperi l'anterior política de beques menjador

Ara
1 min

BarcelonaEl PSC ha negat avui que els alumnes que a partir del pròxim curs portin el dinar en una carmanyola tinguin assegurat un mínim d'un àpat complet al dia, motiu pel qual ha exigit al Govern que recuperi l'anterior política de beques menjador per evitar la malnutrició i la fractura social. "Què passa amb les famílies que no poden pagar el menjador ni les carmanyoles?", ha preguntat el secretari d'Educació del PSC, Josep Mayoral.

"No es tracta de regular res, sinó de recuperar les beques per evitar que, en els casos de les famílies que no poden pagar les taxes anunciades, es donin situacions de desnutrició infantil, que ja han començat a detectar-se en diferents escoles", ha sentenciat el dirigent socialista. Mayoral ha assegurat que això asseguraria un àpat complet al dia als estudiants de famílies en situació de pobresa extrema.

En canvi, ha indicat, la regularització d'un servei de menjador d'una banda i de la carmanyola de l'altra implica "formalitzar una línia de divisió dins de l'escola" que, segons que ha dit, és intolerable.

stats