SOCIETAT
Societat 04/05/2012

El PSC demanarà la dimissió de Vives si ha mentit sobre l'últim projecte de les Glòries

El portaveu del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Barcelona, Gabriel Colomé, exigeix "transparència i que se'ns expliqui la veritat"

Ara
1 min

BarcelonaLes Glòries tornen, de nou, al primer pla de l'actualitat municipal. Com publica avui l'ARA, l'Ajuntament va demanar que s'estudiés la possibilitat d'encabir el nou Parlament a la plaça. Aquesta informació va ser desmentida categòricament el passat 19 de març pel tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà, Antoni Vives. No obstant això, l'arquitecte Daniel Mòdol l'ha confirmat i ha assegurat que se li va demanar que estudiés aquesta possibilitat. És per això que el portaveu del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Barcelona, Gabriel Colomé, ha afirmat que "si es demostra que Vives ha mentit, demanarem la seva dimissió".

Colomé ha exigit al govern municipal "la màxima transparència" en relació amb aquesta qüestió. "Volem que se'ns expliqui què ha fet Vives amb Glòries, quins han sigut els encàrrecs fets, què ha contractat i què no", ha demanat el portaveu. Colomé ha anunciat que, a la comissió d'Hàbitat Urbà del mes de maig, els socialistes demanaran la compareixença del tinent d'alcalde per saber la veritat. "Un cop escoltada la versió del regidor, decidirem si cal demanar la seva dimissió", ha conclòs.

stats