Societat 07/04/2012

El PSOE alerta Rajoy que la sanitat és una "línia vermella infranquejable"

La vice secretària general dels socialistes, Elena Valenciano, adverteix que "quan el PP parla de reformes, acostuma a voler dir retallades"

Efe
1 min

MadridLa vice secretària general del PSOE, Elena Valenciano, ha dit avui que, per la seva formació política, "l'educació i la sanitat són dues de les línies vermelles més infranquejables", de manera que "les defensarem".

Valenciano ha fet aquestes declaracions als periodistes a Altea en relació amb l'anunci realitzat pel ministre d'Economia, Luis de Guindos, en una entrevista al diari 'Frankfurter Allgemeine', en què diu que les properes reformes afectaran els serveis públics, sobretot la sanitat i l'educació.

La vice secretària general del PSOE ha assenyalat que no sap "si és el millor lloc" perquè el ministre d'Economia anunciï "allò que Rajoy va dir que no faria" –en al·lusió a les properes reformes en sanitat i educació– en un mitjà de comunicació estranger.

"Nosaltres ja hem advertit que, en un moment de crisi, l'educació i la sanitat són probablement els elements que més seguretat i més igualtat garanteixen", ha indicat.

Referent a això, ha afirmat que "sempre són importants, però en un moment de crisi encara ho són més".

Per Valenciano, quan el PP "parla de reformes, acostuma a voler dir retallades, així que temo que per aquí aniran".

stats