SOCIETAT
Societat 18/04/2012

Pacten cinc anys de presó per un intent de violació a una anciana de 76 anys

L'imputat, en el seu últim torn de paraula, ha sol·licitat que se li substitueixi la pena per l'expulsió al Marroc, el seu país d'origen

Efe
1 min

GironaLa fiscal i la defensa han pactat una pena de cinc anys de presó per a Taoufik G., un jove de 22 anys que havia de ser jutjat avui a la secció quarta de l'Audiència de Girona acusat d'un intent d'agressió sexual a una anciana de 76 anys a Palafrugell.

L'imputat, en el seu últim torn de paraula, ha sol·licitat que se li substitueixi la pena per l'expulsió al Marroc, el seu país d'origen, petició que haurà de realitzar formalment el seu advocat.

Els fets van tenir lloc el 9 de maig de l'any passat, quan l'anciana passejava per un camí rural que va de Palafrugell (Baix Empordà) a Mont-ras.

Segons la fiscal, Taoufik G. va sorprendre la víctima per l'esquena, li va tapar la boca perquè no cridés, la va arrossegar fins a un canyer pròxim a un rierol i va intentar violar-la, però no va poder per la resistència de la dona i es va limitar a robar-li la bossa.

La petició inicial de la fiscalia era d'una pena de catorze anys, però s'ha pactat finalment la rebaixa a cinc, tres per un delicte d'agressió sexual i dos per robatori.

stats