Societat 27/07/2011

'Palomitas' tindrà una segona oportunitat els diumenges d'estiu

Després d'una experiència negativa al maig, quan la baixa audiència va condemnar el programa després de només tres edicions, Palomitas reapareix diumenge per tornar-se a riure del cinema i la televisió.

Albert Castellví Roca
2 min
Personatges ben coneguts de la gran i la petita pantalla tornaran a convertir-se en víctimes dels esquetxos de Palomitas .

Barcelona.José Corbacho tornarà a fer Palomitas a Telecinco. La cadena ha mantingut la paraula i donarà una segona oportunitat al programa, que al maig només es va mantenir en antena durant tres setmanes abans de ser cancel·lat de forma prematura per culpa d'uns resultats d'audiència que no van ser els esperats. Telecinco, però, ja va anunciar des de bon principi la seva intenció de recuperar el programa de cara a l'estiu, una voluntat que ja s'ha concretat: s'emetrà cada diumenge, a partir d'aquesta mateixa setmana, a les 22.00 h.

Produït per El Terrat, Palomitas és un espai d'humor que parodia a través d'esquetxos escenes mítiques de l'àmbit del cinema, des de Pretty woman fins a El discurso del rey o Celda 211 , i sèries de televisió com Verano azul , Piratas o fins i tot Bob Esponja .

Decepció

El programa havia de ser una de les grans apostes de Telecinco per a la temporada que s'ha acabat. Ho deixa clar la llarga i potent campanya de promoció que es va posar en marxa abans de l'estrena i també la ubicació que se li va donar a la graella: els dimarts en prime time , contra la poderosa Hispania , d'Antena 3. De fet, la primera emissió de Palomitas va ser el 10 de maig, una data que es va fer pública tot just un parell de dies després que Antena 3 anunciés per a aquell mateix dia l'inici de la segona temporada de la seva sèrie de romans.

Però l'espai dirigit per José Corbacho i David Escardó no va aconseguir fer-li ombra: el primer dia va reunir 1.898.000 espectadors a l'Estat (un 9,9% de la quota de pantalla), pels més de 3 milions de persones (un 16% de share ) que van estar pendents d' Hispania . I en les dues setmanes posteriors les xifres de Palomitas van baixar, fins al 7,4% de quota i 1.352.000 espectadors que en van veure l'última edició, el 24 de maig. Amb el canvi general de l'oferta televisiva durant l'estiu, Telecinco confia obtenir ara uns resultats més satisfactoris.

stats