Societat 03/05/2011

Paraigua a mà tot i les clarianes

Aquesta tarda cauran xàfecs sobtats a moltes comarques interiors, prelitorals, i fins i tot a la costa. Al migdia farà força més calor que ahir

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaMés que mai avui el sol és poc de fiar, el matí serà clar gairebé arreu, però aviat començaran a créixer les primeres nuvolades. A la tarda cauran ruixats a moltes comarques interiors i de muntanya, però també acabarà plovent a molts àmbits prelitorals i fins i tot a la costa. Els ruixats seran sobtats i no es preveu que hi hagi tempestes tan intenses com les de dijous passat. És probable que algun ruixat arribi fins i tot a Barcelona a última hora de la tarda, sigui durant, o just abans del Barça-Madrid.

Les temperatures al migdia tot i la inestabilitat pujaran amb força, i a l'hora de dinar farà força més calor que ahir, el migdia serà clarament per anar amb màniga curta, el vespre en canvi més fresc, sobretot allà on hi descarregui algun xàfec.

Els dies vinents cada cop farà més sol i cada cop hi haurà menys ruixats de tarda. Arribarem al cap de setmana amb un ambient força més càlid, però diumenge hi podria haver un altre canvi de temps: una tongada de ruixats a força comarques que tornaria a refrescar l'ambient.

stats