Terratrèmol a Llorca
Societat 12/05/2011

El Parlament recorda les víctimes de Llorca amb un minut de silenci

Mig centenar d'autoritats participen en un acte de dol plaça de Sant Jaume. Una concentració de 500 persones en contra de les retallades coincideix amb les autoritats

Efe
1 min

BarcelonaA la plaça de Sant Jaume de Barcelona, a les portes del Palau de la Generalitat i davant l'Ajuntament de Barcelona, mig centenar d'autoritats han seguit l'acte de dol, amb la presència del president català, Artur Mas, de l'alcalde de la capital catalana, Jordi Hereu, els candidats barcelonins a les eleccions municipals i els líders parlamentaris.

A la concentració hi han assistit unes 500 persones, entre elles un nodrit grup del sindicat USOC, que abans i després del minut de silenci s'ha concentrat per denunciar les retallades dels govern català i central i que han xiulat les autoritats després del minut de condol a les víctimes murcianes.

La Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l'Associació de Municipis de Catalunya (ACM) han recomanat també a tots els ajuntaments catalans que facin actes d'homenatge a les víctimes i als damnificats pel terratrèmol.

Nombrosos murcians i descendents de murcians viuen a moltes poblacions catalanes, especialment a l'àrea metropolitana de Barcelona, on han creat cases regionals com el Centre Regional de Múrcia i l'Agrupació Llorquina de Molins de Rei (Baix Llobregat).

stats