TECNOLOGIA
Societat 24/07/2011

Pentax Optio WG-1 GPS

1 min
Pentax  Optio  WG-1 GPS

Si som dels que durant les vacances ens dóna per fer esports de màxim risc i a més ens agrada gravar les nostres pròpies gestes per presumir-ne davant els amics quan arriba el setembre, la nostra càmera és, sens dubte, la Pentax Optio WG-1 GPS. El cos està fabricat en alumini, de manera que és resistent i lleuger alhora. A més, és submergible fins a deu metres, aguanta caigudes de fins a un metre i mig i suporta temperatures de fins a 10 graus negatius. Té un objectiu amb zoom també dels grans, 5X, i l'enregistrament de vídeo té una bona definició: 720p. Costa 300 euros, que inclouen també una corretja, un mosquetó i un suport per a macrofotografia. Jordi Sabaté

Dirigit per tres autèntics friquis de la tecnologia, és un blog pioner en l'ambient tecnològic d'oci a l'Estat. L'amor amb què està elaborat fa que pugui resultar agradable i interessant a qualsevol lector.

Els fans d'aquest navegador d'internet ja poden descarregar Firefox 4 al seu terminal amb Android. A més, la versió del mòbil estarà sempre sincronitzada amb la dels seus ordinadors.

stats