SUCCESSOS
Societat 16/12/2010

La PlayStation del mosso que la volia pagar "a poc a poc"

El jutge només mantenia secret un 10% de les actuacions i ara s'han fet públiques les declaracions en seu judicial de tots els acusats

Marta Català
1 min

BARCELONAEl jutge d'instrucció número 1 de Barcelona, Joaquim Aguirre, ha aixecat el secret del 10% del sumari que faltava per fer-se públic sobre la suposada trama de corrupció policial en què hi ha implicats presumptes traficants de drogues, tres mossos d'esquadra i diversos guàrdies civils. Ara.cat ha accedit al sumari en què es veuen les declaracions de tots els acusats: mossos, guàrdies civils, confidents i presumptes traficants.

Les converses entre uns i altres destapen les relacions entre agents de l'autoritat i traficants. Al vídeo, un dels mossos imputats, el subinspector Ranea explica el jutge que que un suposat narco li va donar una PlayStation però que ell la va voler “pagar a poc a poc”.

Ara falta saber com resoldrà el jutge i com actuarà la fiscalia. De la seva banda, Manuel Gutiérrez, important confident de la policia suposadament implicat a la trama, va explicar a aquest diari que el seu cas quedarà en no res: “no tenen res contra mi”.

stats