Societat 14/02/2012

Detinguts cinc fugitius internacionals a Catalunya

Un dels arrestats és una ciutadana romanesa acusada de tràfic de persones per explotar-los sexualment

Acn
1 min

BarcelonaAgents de la policia espanyola han localitzat en les darreres tres setmanes cinc fugitius internacionals de la justícia, sobre els quals pesaven ordres de detenció.

Un dels detinguts és una ciutadana romanesa detinguda a Lloret de Mar (Selva), reclamada per ser membre d'una organització internacional dedicada tràfic internacional de persones per a ser explotades sexualment. Té pendent una condemna de cinc anys de privació de llibertat imposada per la justícia romanesa.

Un altre detingut, aquest a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) és un ciutadà peruà acusat de temptativa d'assassinat i de tinença il·lícita d'armes. Els altres tres detinguts estan acusats de delictes d'estafa i de falsedat documental.

La tercera detenció es va dur a terme a Barcelona. Es tracta d'un ciutadà polonès sobre el qual hi ha pendent una Ordre Europea de Detenció i Entrega (Oede) per presumpta estafa comesa a una empresa de Varsòvia. A més, l'home seria reincident en aquest tipus de delictes.

La quarta detenció ha tingut lloc al Bruc (Anoia). Es tracta d'un ciutadà alemany buscat al seu país per estava a diverses empreses per valor de 600.000 euros.

Finalment, la cinquena detenció s'ha fet a Vilanova i la Geltrú. Es tracta d'una dona de nacionalitat peruana acusada per les autoritats del seu país de diverses falsificacions documentals i de prendre una menor d'edat al seu pare.

stats