Societat 14/05/2011

"Posar la festa en mans d'un professional és tranquil·litat"

Luxe Tenir el suport d'un 'wedding planner' és habitual als Estats Units; la figura va arribar a Catalunya l'any 2002 i ha tingut èxit entre parelles que no tenen temps

E.s.
1 min
Cristina Pérez ha fet de la passió pels casaments la seva professió.

Quina és la feina d'un wedding planner ?

És un professional que es dedica a organitzar-te la boda. Hi he afegit el coach perquè quan et cases per primera vegada s'han de gestionar molts sentiments... Per exemple, recomano als nuvis que no s'hi obsessionin i que parlin del casament un dia a la setmana.

Cada parella decideix quins temes deriven a l'assistent.

Sí, tot i que el 95% de les parelles em contracten perquè ho faci tot. La majoria volen un casament diferent i m'encarrego de buscar nous proveïdors: els que no ofereixen les flors de sempre o els que proposen un bufet de postres en lloc de pastís.

Per què ha triomfat la professió?

Per una qüestió de temps. Tenim feina, amics, una relació... Les parelles, que la majoria tenen entre 29 a 34 anys, es paguen el casament però no volen perdre un any de temps per organitzar-lo. Posar la boda en mans d'un professional equival a tranquil·litat.

Cada boda és una experiència?

Sí. Recordo la meva primera boda jueva; i tinc especial motivació per comunicar el casament d'una parella que ja està casada... Treballo en una cosa intensa i que m'agrada, m'emociono en totes les bodes.

stats