SOCIETAT
Societat 25/10/2011

Operen d'urgència un jove interceptat a l'Aeroport del Prat amb 1,2 quilos de cocaïna a l'organisme

La droga estava repartida en preservatius a l'interior del cos del noi, de nacionalitat mexicana

Acn
1 min

BarcelonaUn jove de 20 anys va haver de ser intervingut quirúrgicament d'urgència després de ser-li detectats 1.250 grams de cocaïna repartits en preservatius amb forma cilíndrica a l'interior del seu organisme en la seva arribada a l'Aeroport del Prat procedent de Mèxic.

El jove, de nacionalitat mexicana, presentava forts dolors abdominals i el cirurgià del servei d'urgències va optar per intervenir-lo quirúrgicament, ja que es temia seriosament per la seva vida. La policia espanyola va sospitar d'ell quan en la seva arribada no va ser coherent sobre els motius de la seva presència a l'Estat i els agents van encarregar una radiografia que va confirmar l'existència de la droga a l'interior del cos del jove. En total, es van poder recuperar 31 cilindres amb un total de 1.250 grams de cocaïna.

D'altra banda, un segon viatger de nacionalitat espanyola i de 52 anys, procedent de São Paulo, va ser també detingut aquest dilluns en el mateix aeroport amb 2.250 grams de cocaïna ocults en el doble fons de la maleta en una planxa camuflada.

Els dos detinguts van ser posats a disposició de l'autoritat judicial acusats d'un delicte contra la salut pública i van ingressar a presó.

stats