Societat 01/07/2012

Premiats amb el gamma extra

Els Minyons de Terrassa descarreguen, a la seva diada de festa major, la torre de nou amb folre i manilles

Efren Garcia
2 min
El dos de nou amb folre i manilles dels Minyons de Terrassa

Terrassa @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El mes de juliol comença amb l'arribada del castells de gamma extra. Els Minyons de Terrassa han tocat el cel gràcies a una diada rodona de festa major en la qual s'han apuntat el primer castell de gamma extra que s'ha fet enguany. Els verds segueixen estrenant places de nou arreu del territori mentre les colles mitjanes no paren de sumar castells de vuit.

El gamma extra segella la festa major egarenca

Els Minyons de Terrassa han aconseguit el millor resultat de l'any en una diada crucial en el calendari malva. Els egarencs han descarregat tant el tres com el quatre de nou amb folre i han culminat un sensacional primer tram de temporada descarregant al primer intent el dos de nou amb folre i manilles, el primer castell de gamma extra que una colla porta a plaça enguany.

Segueix l'estrena de les places de nou

Els Castellers de Vilafranca segueixen autosuperant-se. Aquest cap de setmana han fet augmentar el nombre de places de nou al descarregar, en solitari i pels volts de la mitjanit, el tres de nou folrat a la Pobla de Segur. Si deixem de banda els castells alçats a terres americanes en el recent viatge a Nova York, els verds ja han inaugurat tres noves places de nou de manera consecutiva.

La Joves es reivindica amb els seus millors castells

La Colla Joves Xiquets de Valls ha respost a la decisió dels administradors vilafranquins de deixar-los fora de la diada de Sant Fèlix completant la feina que diumenge passat va quedar a mitges a la diada de Sant Joan. Tot i la manca de camises, els vallencs han tirat d'orgull per descarregar el quatre de nou folrat. Han completat l'actuació amb el cinc i el dos de vuit, ambdós castells de la gamma alta dels vuit pisos.

La clàssica taronja

Després de descarregar cinc quatres de vuit, els Sagals d'Osona han fet una passa endavant atacant la primera clàssica de vuit de la temporada. Han sumat el sisè carro gros a la primera ronda i han estrenat el tres tot i que aquest ha cedit després de l'aleta. La diada s'ha celebrat a cobert degut a les inclemències meteorològiques.

Els Saballunts segueixen sumant

Tot i l'erràtic inici de temporada, els Castellers de Sabadell fa setmanes que han posat la directa i segueixen sumant castells de vuit de dos en dos. Avui a Vic han tornat a descarregar tant el tres com el quatre i s'han ficat al sarró la segona clàssica de vuit consecutiva.

stats