Successos
Societat 29/01/2011

Presó provisional per l'autor del crim de Massalcoreig

El gendre de la víctima ha confessat l'homicidi i la filla ha quedat en llibertat amb càrrecs imputada per un delicte d'encobriment

Acn
1 min

LleidaEls dos detinguts pel crim de l'ancià Esteve Muret a Massalcoreig, el 5 de desembre, han prestat declaració aquest matí al jutjat de guàrdia de Lleida. La jutgessa ha decretat presó provisional pel gendre de la víctima, que ha confessat ser l'autor de l'homicidi malgrat que no n'ha explicat les raons. Tal com ha assenyalat l'advocada del matrimoni, Andrea Lombana, l'autor dels fets estarà en presó provisional fins a la celebració del judici i la filla de la víctima ha quedat en llibertat amb càrrecs, imputada per un delicte d'encobriment.

El 5 de desembre el cadàver d'Esteve Muret va ser localitzat amb símptomes de violència en una finca agrícola propera a Massalcoreig. Sembla que la víctima, veí de Torrent de Cinca, estava collint olives amb la seva filla i el seu gendre quan van ocórrer els fets. Els Mossos d'Esquadra van detenir la parella el 26 de gener com a pressumptes autors de l'assassinat.

stats