Societat 10/06/2012

Presó provisional per a l'home que va matar la seva dona llançant-la pel balcó

Els fets van tenir lloc divendres a primera hora del matí a l'Hospitalet de Llobregat i la víctima va caure des d'un dotzè pis

Ara
1 min

BarcelonaEl jutjat d'instrucció número 3 de l'Hospitalet de Llobregat, en funcions de guàrdia, ha decretat aquest diumenge al migdia presó provisional i sense fiança pel delicte d'homicidi per a l'home de 73 anys detingut divendres per la mort de la seva dona. L'home va llançar la seva parella, de 70 anys, pel balcó d'un dotzè pis del número 190 de la Riera Blanca, en una zona comercial del barri de Santa Eulàlia.

Els fets van tenir lloc a quarts de vuit del matí de divendres i els veïns van alertar la policia en veure caure, des del dotzè pis, el cos de la víctima. Els agents van detenir l'home, que encara es trobava a l'interior del domicili familiar, i se'l van endur a la comissaria de Sant Feliu de Llobregat. Ara, el jutge ha decretat presó provisional per al detingut. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya informa que les diligències seguiran ara el seu tràmit habitual en el jutjat de violència sobre la dona de l'Hospitalet.

stats