SUCCESSOS
Societat 09/01/2011

Protecció Civil activa l'alerta per l'aparició d'una taca de fuel a davant de la costa de Tarragona

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha activat aquest diumenge poc després de les onze del matí la fase d'alerta perquè ha aparegut una taca de fuel generada per un porus en el pantalà de Repsol, davant la costa de Tarragona.

Redacció
1 min

TarragonaLa mesura preventiva pretén evitar que les aigües es contaminin. La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha activat aquest diumenge la mesura poc després de les onze del matí, la fase d'alerta del pla especial d'emergències per contaminació accidental de les aigües marines a Catalunya (CAMCAT) de forma preventiva.

El motiu és que ha aparegut una taca de fuel generada per un porus en el pantalà de Repsol, davant de la costa de Tarragona.

Es desconeixen les dimensions exactes de la taca, tot i que no és gran, però segons Protecció Civil existeix el risc que pugui arribar a la costa de Salou i La Pineda. Efectius de Salvament Marítim ja estan al lloc prenent mostres de la taca amb una embarcació i també des de l'aire amb l'helicòpter.

stats