TECNOLOGIA
Societat 17/08/2011

Publicar fotos des de Twitter

1 min
Publicar fotos des de Twitter

Twitter va començar com un servei molt senzill, en què tan sols es podien publicar textos de fins a 140 caràcters. Amb el temps, van aparèixer serveis externs que facilitaven altres possibilitats com la de publicar fotografies. Twitpic o yFrog són dels més populars. Des de fa uns dies, però, Twitter permet publicar imatges directament des de la seva mateixa pàgina web. Al costat inferior esquerre de la caixa per escriure un nou tuit, ara hi apareix una icona d'una càmera fotogràfica. Si fem clic en aquesta icona, s'obrirà una finestra per seleccionar un arxiu d'imatge que tinguem a l'ordinador. Un cop escollida, la imatge es carrega al servidor, i s'afegeix l'enllaç al tuit.

Auri Garcia Morera

Aplicació que ajuda a trobar el cotxe o la moto quan els aparquem en un entorn que no dominem. Emmagatzema la localització, utilitzant el GPS del telèfon, i també s'hi pot afegir una fotografia.

Navegador web optimitzat per a telèfons mòbils. Un dels seus principals avantatges és que els servidors d'Opera s'encarreguen de comprimir les webs abans d'enviar-les a l'usuari.

stats