Comunicació
Societat 26/10/2011

Els autobusos de València porten publicitat sobre prostitució

'Público' critica la inclusió d'anuncis de prostíbuls a nou línies de busos interurbans, després que la ciutat vetés el 2009 els busos amb proclames atees

Ara
1 min
Público, 26 d'octubre

BarcelonaPúblico es fa ressò aquest dimecres dels anuncis de locals de prostitució que inclouen nou línies de transport interurbà a la ciutat de València. El diari critica el contingut masclista dels anuncis, situats a la part del darrere dels vehicles, i assegura que “rebaixen la dona a la condició d'objecte de consum”.

El diari recorda que la Generalitat valenciana és la titular de les línies, malgrat que estiguin gestionades per empreses privades. No obstant això, la gerent de l'Entitat de Transport Metropolità (EMT) assegura al diari que l'única solució per acabar amb aquest tipus de publicitat passa per modificar la llei de la mobilitat, si es té en compte que no hi ha “cap fiscalització” sobre els anuncis que col·loquen les empreses privades que subcontracten el servei.

L'EMT va vetar el 2009 una campanya de la Unió d'Ateus i Lliurepensadors (UAL) amb el lema “Probablement Déu no existeix. Deixa de preocupar-te i gaudeix de la vida”.

stats