SUCCESSOS
Societat 25/01/2011

Puig anul·la el codi ètic dels Mossos de Saura però en crearà un de nou

Novetats a Interior. Felip Puig ja ha retirat el codi ètic dels Mossos d'Esquadra que va impulsar l'exconseller d'Interior, Joan Saura, però ha anunciat que n'impulsarà un de nou amb el consens del cos. mentrestant, els mossos seguiran el codi europeu com totes les policies.

Marta Català
1 min

BARCELONAEl que sabíem és que una de les prioritats del nou conseller d'interior, Felip Puig, seria eliminar de manera immediata el codi ètic dels Mossos que va impulsar l'exconseller Joan Saura i que tanta polèmica va portar.

Doncs bé, efectivament, Felip puig ha anunciat la retirada de la normativa i ha afegit que els Mossos seguiran el codi europeu fins que se'n redacti un de nou. Interior vol impulsar un codi ètic per la policia catalana que "compti amb el consens del cos del Mossos d'Esquadra".

Recordem, que els sindicats i els comandaments es van mostrar en contra de la normativa de Saura perquè no s'havia comptat amb la seva col·laboració. Ara, es tornarà a repetir la iniciativa però amb la participació de comandaments i mossos.

stats