Societat 08/02/2011

Pyrenair cancel·la els vols previstos per a aquest febrer entre Lleida i Vigo

Els motius apunten a la poca demanda d'aquests vols. La companyia tenia ofertes que incloïen els bitllets d'avió, l'autocar fins a les pistes, els forfets i l'hotel als Pirineus

acn
1 min
aeroportlleidaalguaire

LleidaPyrenair ha cancel·lat els vols que uneixen Lleida amb Vigo fins al final de la temporada, que acabava el 25 de febrer. Els motius, en espera de la declaració oficial, apunten a la poca demanda d'aquests vols. La companyia va engegar el passat mes de gener vols des de Vigo i Madrid fins a l'aeroport de Lleida-Alguaire per potenciar el turisme de neu, amb ofertes específiques que incloïen els bitllets d'avió, l'autocar fins a les pistes, els forfets i l'hotel als Pirineus. De moment, Pyrenair mantindrà fins a finals de febrer el vol entre Lleida i Madrid.

La cancel·lació dels vols a Vigo no han estat els únics aquests últims dies. Divendres passat, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, anunciava que Vueling suspendrà a partir del 4 de març els vols que connecten Barcelona i Lleida perquè la demanda no supera el 4%.

stats