Societat 25/07/2011

Què deuen pensar de mi?

1 min
Què deuen pensar  de mi?

Els corredors espanyols es mostren molt susceptibles davant dels factors externs que es troben pel camí. Es preocupen del que pensen els altres, observen els atletes amb què es creuen i el que més els molesta mentre corren són els gossos i les caques de gos. En aquest aspecte, mostren diferències importants respecte als d'altres països. Així, els alemanys es preocupen pels vianants i pels ciclistes; els anglesos, per estar sols, i els italians, pel trànsit i la pol·lució.

"Els espanyols es molesten i s'irriten amb facilitat per factors externs -revela un estudi d'Asics -. I, amb un 11%, són el país que se situa a la cua dels que no troben res que els molesti. De fet, passen bona part del temps pensant en com els veuen els altres corredors i els molesten, més que a cap altre europeu, els insults cap a la seva persona".

Així mat eix, es mostren molt compromesos amb l'activitat que duen a terme. Consideren que córrer és una activitat important en les seves vides i el 50% declara que no té cap intenció de deixar-ho. Mentre corren, solen pensar en les coses que veuen, en les relacions personals o en la llista de la compra. Comparats amb alemanys, britànics, francesos, italians, holandesos i belgues, són els que menys pensen en la feina i els que menys aconsegueixen desconnectar i no pensar en res.

stats