SUCCESSOS
Societat 05/07/2011

"Quina cagada, ja et vaig dir que a aquest no l'atraquessis"

Detenen un atracador que va intentar robar el mòbil a un mosso de paisà

Marta Català
1 min

BARCELONAEn José Luis i l'Enric són uns delinqüents habituals de nacionalitat espanyola, segons diuen els Mossos i tenen antecedents per robatoris amb violència a la ciutat de Barcelona.

El diumenge, tots dos van sortir de casa seva suposadament amb la intenció de cometre un atracament, però el que no s'esperaven era que escollirien com a víctima a un mosso.

Els dos joves, de 23 i 20 anys, caminaven pel carrer Energia, al districte de Sants-Montjuïc, quan es van topar amb quatre joves pel camí, que en realitat eren mossos vestits de paisà que formaven part d'un operatiu de seguretat.

En José Luis i l'Enric, veïns de Barcelona, es van apropar a un dels joves i el van encanonar amb un revòlver simulat, un detonador. Els suposats atracadors li van demanar el telèfon mòbil, però no van poder emportar-se res perquè el mosso li va donar un cop de mà a la pistola i aquesta va caure al terra.

Seguidament, els mossos els van detenir per l'intent de robatori, mentre un d'ells li deia a l'altre: "Quina cagada, ja et vaig dir que a aquest no l'atraquessis".

Precisament els agents de paisà voltaven pel barri vetllant per la seguretat i prevenint que no es produeixin robatoris.

stats