Societat 19/12/2011

Retards en la línia del Vallès dels Ferrocarrils per una avaria a l'estació de Sant Cugat

El servei de Renfe en el pas per Vic i Balenyà, de la línia 3, circula amb retards de més de mitja hora, després d'un atropellament a les sis del matí

Ara
2 min

BarcelonaAl seu torn, el servei dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya també ha patit retards al llarg del matí. Les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circulen amb vint minuts de retard per una avaria a la catenària a l'estació de Sant Cugat, des de les nou del matí. Tots els trens de la línia del Vallès circulen fora d'horari.

El tren de la línia S5 que havia de sortir de Rubí (8.38) s'ha suprimit entre les poblacions de Rubí i Sarrià.

El servei de Vic-Balenyà, restablert però amb retards

El servei de Rodalies Renfe en el seu pas per Vic i Balenyà, corresponent a la línia 3, ja s'ha restablert després d'haver quedat aturat als volts de les sis del matí d'aquest dilluns a causa d'un atropellament entre aquestes dues estacions, segons informa el servei de la línia a través del seu compte de Twitter.

L'accident ha aturat el tren que havia de sortir de Balenyà a les 6.11 i arribar a l'estació de L'Hospitalet a les 7.41. Les últimes informacions indiquen que la circulació està "momentàniament interrompuda" per l'accident. Renfe ha anunciat retards de més de 20 minuts durant més de dues hores.

S'han posat autocars a disposició dels passatgers fins que la línia quedi totalment restablerta. S'espera que al llarg del matí la circulació de trens recuperi la normalitat.

Més retards a la R2 i la R11

D'altra banda, els serveis de la línia R2 també pateixen retards de mitja hora pel tren de les 7.00 de Maçanet que havia d'arribar a Castelldefels a les 08.45, a causa d'una incidència a les instal·lacions a Maçanet, segons informa el servei de rodalies.

La R11 també pateix retards, en els trens de Girona (6.11) a Sants (7.39), amb gairebé una hora de demora; el tren de Figureres (5.56) a Sants (7.53), amb quasi tres quarts d'hora de retard, segons informa el servei de Rodalies a dos quarts de nou del matí.

El tren de Sants (5.56) a Figueres (7.47), amb mitja hora de retard, i el tren de Figueres (6.40) a Sants (8.39), que circula amb 20 minuts de demora.

stats