L'ESTIU QUE M'ESPERA
Societat 06/08/2011

Ramon Freixa

La seva cuina tècnica i original li ha valgut dues estrelles Michelin. Passarà l'estiu a les platges de Mallorca i Miami

1 min
Ramon Freixa

Ja estic de vacances a Mallorca. M'estaré una setmaneta de relax per aquí fent una mica de platja. I descansant amb els amics al barco. A l'illa hi ha unes cales molt maques. Quan estic de vacances sempre intento combinar plaer i feina. Fa temps que vull anar al Zaranda, un restaurant que està ubicat en un entorn rural, rodejat d'oliveres i ametllers, i té una estrella Michelin. També aniré a menjar una mica de peix al nord, i faré una visita a l'Hotel Mar i Cel, perquè fan un dels millors esmorzars de l' illa. La veritat és que quan estic de vacances no cuino. Quan m'acosto més als fogons és per fer un suquet i un arròs per als amics. Em passo tot l'any cuinant i a l'estiu m'agrada fer coses diferents. Com dedicar-me una mica al llibre de cuina que publico al setembre. És dirà Seqüències de Ramon Freixa. Tindrà una part molt important de fotografies, però encara he d'anar revisant les receptes amb l'iPad. Desconnectar al cent per cent és difícil, però almenys intento abaixar el ritme. També faré un viatge que tinc pendent a Cartagena de Indias, a veure-hi una sèrie d'hotels que estan molt ben muntats. Un ha de buscar nous horitzons sempre. I l'última setmana la passaré a Miami. Hi he estat molts cops, i sóc dels que un cop a l'any van a Nova York. De fet, em considero un EUAaddicte . Ho aprofitaré per visitar el nou hotel del meu amic Kike Sarasola. I sobretot, descansar i fer sol i platja, que és el que més m'agrada.

stats