Mini crònica
Societat 05/01/2012

Els Reis arriben a la tele

Natalia Araguás
2 min
Els Reis arriben a la tele

La Cavalcada a TV3 des d'Andorra

La cadena seguirà enguany l'arribada de Ses Majestats al Principat d'Andorra, en directe a partir de les 19.30 h. La retransmissió estarà presentada pels reporters d' Els Matins Laura Gimeno i Ferran Vergés i per Marc de las Heras (GR Pirineus ). Es veurà simultàniament a TV3 i el Super3. També participaran en la retransmissió els personatges del Club el Pau, el Roc i el Fluski.

TVE rep Ses Majestats a Barcelona

TVE Catalunya retransmetrà la Cavalcada des dels carrers de Barcelona. El programa, a partir de les 18.30 hores, estarà presentat pels periodistes Laura Riu i Jordi Vila, que explicaran tot el que passi des que els Reis arribin al port. Els nous personatges del canal infantil Clan TV tindran un paper essencial. Moguts per la seva curiositat pels costums humans, abduiran l'Estel d'Orient. Ajudaran a recuperar-lo Manolo García, Maldita Nerea i Amaral, entre d'altres, al llarg de l'espai. Jaume Alguersuari, el grup musical Auryn i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, també passaran pel plató, instal·lat a la plaça Catalunya en una unitat mòbil. A les 22.15 hores La 1 oferirà la gala Reyes y estrellas , conduïda per Ana Obregón, amb les actuacions de David Bustamante i Pastora Soler, entre d'altres.

Els Reis visiten 'El Barco' d'Antena 3

La sèrie El barco es vesteix de gala per rebre els Reis Mags amb un episodi especial. Els tripulants de l' Estrella Polar intentaran que Valeria pugui viure el Nadal com qualsevol nen, encara que sigui al mig de l'oceà. Ella creu que Ses Majestats no seran capaços de trobar-la.

Cinema fantàstic a La Sexta 3

El canal de cinema de La Sexta emet l' Especial Cine Fantástico el dia de Reis. El matí arrencarà amb Los Teleñecos en cuentos de Navidad , el clàssic de Charles Dickens amb la granota Gustavo, Peggy i companyia com a protagonistes. El gato que vino del espacio , de Walt Disney, la mitologia amb espasa i bruixeria de Beowulf & Grendel , Dentro del laberinto , El secreto de los hermanos Grimm i Vidocq completen l'aposta.

Telecinco aposta per 'Shrek'

Els canals de Mediaset no patiran grans canvis la nit de Reis. Amb tot, Telecinco pararà especial atenció als més petits de la casa amb la pel·lícula Shrek Tercero , a les 22.00 hores. Cuatro no experimentarà cap modificació substancial en la seva programació d'avui.

stats