SOCIETAT
Societat 05/01/2012

Els Reis vénen a Barcelona per mar

Ses Majestats arriben a les cinc de la tarda al Moll de la Fusta

Sònia Sánchez
1 min
Recorregut cavalcada a Barcelona

BarcelonaEl gran espectacle itinerant de llum i color en què es converteix cada any la cavalcada dels Reis Mags d'Orient i els seus seguicis pels carrers de Barcelona tindrà enguany la mateixa màgia i el mateix recorregut.

Una filera de carrosses i comparses de 800 metres de llarg, que recorreran els 5 quilòmetres que hi ha del Parc de la Ciutadella fins a la Font Màgica de Montjuïc. Com sempre, Ses Majestats arribaran a la capital catalana a bord del pailebot Santa Eulàlia, que arribarà a les cinc de la tarda al Moll de la Fusta. Al llarg de la marxa es llançaran 12.000 quilos de caramels, amb la particularitat que enguany tots seran aptes per a persones celíaques. Cal destacar, també, la innovació que suposen les “noves llançadores de caramels”, que han de garantir que tothom es pugui emportar dolços a casa sense necessitat de situar-se a les primeres files.

Enguany es podrà saber en tot moment per on està passant la cavalcada a través del Twitter i el Foursquare de l'Ajuntament (@barcelona_cat, amb el hashtag #cavalcadabcn). A més, a la web www.bcn.cat/recorregut Google Maps indicarà en tot moment la posició en temps real de la rua, accessible des de smartphone amb un codi QR que apareixerà en cartells per tot el recorregut.

Hora: a les 17.00 h arriben els Reis al Moll de la Fusta

Quilòmetres recorreguts: 6

Quilos de caramels: 12.000

Mitjà de transport d'arribada: amb el pailebot Santa Eulàlia

stats