Societat 06/04/2012

Renfe ofereix servei alternatiu per carretera entre Mollet Sant Fost i Granollers Centre des d'aquest divendres i fins diumenge

Adif està fent obres d'infraestructura per a la posada en servei de la nova estació de Montmeló

Acn
1 min

BarcelonaA causa de les obres d'infraestructura per a la posada en servei de la nova estació de Montmeló que executa Adif, els trens de Renfe no circulen entre les estacions de Mollet Sant Fost, Montmeló i Granollers Centre, i la companyia ofereix un pla de transport alternatiu per carretera entre aquestes estacions per als trens de la línia R2 nord (aeroport - Maçanet Massanes per Granollers Centre), línia R8 (Martorell - Granollers Centre per Cerdanyola Universitat) i línia R11 (Barcelona Sants - Portbou per Girona). Pel que fa als trens de llarga distància, els internacionals amb destinació París, Zuric i Milà, el tren Costa Brava i el tren Cartagena/Lorca-Montpeller circularan desviats per la línia del Maresme, la qual cosa suposa un increment de viatge de 40 minuts.

Per orientar els viatgers, Renfe reforçarà el personal d'informació i atenció al client amb un equip de 34 persones distribuïdes en les estacions afectades: Granollers Centre, Mollet Sant Fost i Montmeló. A més, el pla alternatiu per carretera compta amb un total de fins a 20 autobusos en hora punta.

Per a més informació, els clients poden adreçar-se a les estacions, als telèfons 900 41 00 41 i 902 320 320, així com a les pàgines web 'Rodaliesdecatalunya.cat' , 'Renfe.com' i 'Adif.es'.

stats