Societat 22/11/2011

Retards de fins a mitja hora a tres línies de Renfe a causa d'una avaria a Maçanet

Segons Rodalies, ja s'han solucionat els problemes de les línies R1, R2 i R11, tot i que encara no s'ha restablert el servei del tot

Ara
1 min

BarcelonaTres línies de Renfe presenten retards de fins a mitja hora, segons la companyia ferroviària, a causa d'una avaria detectada a les instal·lacions de Maçanet. Alguns usuaris, però, denuncien que els retards poden ser de fins a tres quarts d'hora. Les línies afectades són les de rodalies R1 i R2, entre Molins de Rei (Baix Llobregat) i Maçanet de la Selva (Selva) i entre Sant Vicenç de Calders, al Vendrell i Maçanet respectivament, així com la de trens regionals R11, entre Barcelona i Portbou (Alt Empordà).

Segons el servei de Rodalies de la Generalitat, la línia R1 ja està totalment restablerta, i a la R2 ja s'ha solucionat l'avaria, i el tren que ha sortit de l'Aeroport a les 9:08 en direcció Sant Celoni, té retards de 25 minuts. D'altra banda, la línia R11 també ha solucionat ja la seva avaria, tot i que el tren de Sants a Portbou circula també amb 25 minuts de retard, segons Rodalies.

stats