Transports
Societat 30/01/2011

Els trens circulen amb normalitat entre Sant Vicenç de Calders i Cunit

L'avaria en un comboi de Renfe ha obligat a desviar els trens que circulaven entre les dues localitats

Redacció
1 min

BarcelonaL'avaria d'un tren a l'entrada de Sant Vicenç de Calders ha provocat afectacions en el servei ferroviari de la línia que uneix Sant Vicenç de Calders amb Cunit. Malgrat que el comboi avariat s'ha retirat a les 18 h, durant dues hores s'ha interromput el servei entre les dues localitats. Com a alternativa, s'ha ofert un servei alternatiu per la carretera que connecta les dues localitats per als trens amb origen o destinació a Sant Vicenç. Els trens regionals, en canvi, han circulat per via alternativa a Sant Vicenç sense parar en aquesta estació i alguns han estat desviats cap a Vilafranca. Finalment, els trens de llarga distància, circulen per una via diferent a l'habitual.

Malgrat l'avaria del comboi, els passatgers del primer vagó han pogut baixar a les andanes de l'estació de Sant Vicenç de Calders mentre que la resta han estat acompanyats per personal de Renfe fins a l'estació.

Renfe ha informant de l'incident per megafonia, servei d'SMS, al web gencat.cat/cat i a través del telèfon 902 41 00 41.

stats