TECNOLOGIA
Societat 05/08/2011

Rèquiem pels SMS: una mort anunciada (II)

1 min
Rèquiem pels SMS: una mort anunciada (II)

A banda del WhatsApp, comentat ahir en aquesta secció, l'altre programa de referència per a missatgeria instantània gratuïta és eBuddy. En realitat, es tracta d'un agregador dels diferents serveis de xat on estiguem donats d'alta (MSN, Yahoo, AIM, Google Talk, MySpace i Facebook). Així, amb l'aplicació, podem veure amb un sol cop d'ull qui està connectat dels nostres contactes i enviar un text que rebrà automàticament (o, si està offline, quan es connecti). Per donar-se d'alta del servei cal crear-se un usuari i anar agregant-hi els serveis de xat que vulguem tenir unificats. Es pot configurar de manera que només ens mostri els usuaris disponibles en aquell moment. Àlex Gutiérrez

Mandra de cuinar? Food2U té una base de dades de restaurants que serveixen a domicili i que són a prop de l'usuari. Permet consultar els menús i fer les comandes des del mòbil.

La popular pàgina de jugar a escacs té una interessant aplicació per millorar el joc dels aficionats. Permet jugar amb altres usuaris o contra l'ordinador i resoldre problemes concrets.

stats