CIRCULACIÓ FERROVIÀRIA
Societat 18/03/2011

Es manenten els retards a la línia R2 de Rodalies

S'ha restablert el pas de trens entre Sant Andreu i Montcada que havia tingut una avaria, però els retards encara són de més de mitja hora

Redacció
1 min

BarcelonaLa circulació dels trens de Rodalies comença a normalitzar-se després d'un matí i un migdia de problemes. Entre poc abans de tres quarts d'una i un quart de cinc de la tarda els trens de les línies R2 i R11 han circulat en via única entre Sant Andreu Comtal i Montcada i Reixac arran d'una incidència que ha afectat el sistema d'electrificació i que ha limitat la circulació de combois a dos trens per hora i sentit.

A aquesta hora les dues línies encara pateixen retards de fins a 45 minuts segons Renfe i de fins a una hora segons alguns usuaris de Rodalia.info que la companyia ha assegurat que s'aniran reduint de manera progressiva. Mentre ha durat la incidència, els viatgers han estat transbordats a una altre tren al voltant de dos quarts de dues per tal de poder continuar el seu trajecte.

El primer tren afectat anava de Sant Celoni (11.35h) a l'Aeroport (12.57h) ha quedat aturat entre les dues estacions. És llavors quan han transbordat els viatgers.

Els endarreriments que hi ha hagut arran d'aquesta incidència se sumen als de primera hora d'aquest matí, quan s'ha avariat un tren a la sortida de l'estació de Sants.

stats