Llei Sinde
Societat 30/12/2010

Acaba amb un acord la reunió entre partidaris i detractors de la llei Sinde

La reunió era una iniciativa del cineasta Álex de la Iglesia i ha acabat al voltant de les 14 hores

Redacció
1 min
Álex de la Iglesia amb una samarreta que esperona a copiar la pel·lícula El Cosmonauta

BarcelonaEls assistents a la reunió que discutia sobre la llei Sinde s'han aixecat de la taula amb un acord signat. Després del fracàs de la reforma promoguda per la ministra Ángeles González Sinde, el cineasta Álex de la Iglesia, president de l'Acadèmia del Cine Espanyol, va convocar una trobada per avui amb partidaris i detractors de la llei, que ha acabat aquest migdia al voltant de les 14 hores.

Els termes de l'acord encara no han transcendit, per bé que s'ha pogut conèixer algun dels termes de la discussió a través dels comptes de Twitter dels assistents. L'advocat David Maeztu, l'empresari Julio Alonso i els responsables de la pel·lícula El cosmonauta portaven la veu dels qui estan en contra de la llei. El mateix Álex de la Iglesia ha estat el representant més destacat a Twitter d'aquells que hi estan a favor: ha donat per finalitzada la reunió amb un missatge en què deia "Aplaudeixo i signo".

La llei Sinde, rebutjada en comissió d'Economia del Congrés el passat dimecres 22, pretenia facultar la comissió de la propietat intel·lectual, dependent del ministeri de Cultura, per tancar webs si entén que vulneren els drets d'autor.

stats