Societat 05/07/2011

Ricky Gervais ja filma la seva nova provocadora sèrie sobre un nan

Malson del món del cinema per la seva sèrie Extras i com a presentador dels Globus d'Or, Ricky Gervais ja filma la que serà la seva nova ficció, basada en la vida d'un nan que es dedica a l'espectacle.

àlex Gutiérrez M.
1 min
El polifacètic Gervais és còmic, guionista, director i dibuixant.

Barcelona.Després d'haver esventrat la vida a les oficines i d'haver mostrat les misèries de la faràndula televisiva, Ricky Gervais ja està filmant la que serà la seva tercera sèrie. Es dirà Life's too short i tindrà com a protagonista un nan i les situacions còmiques que es deriven de la seva baixa estatura en el seu dia a dia. La pretensió de provocació és evident, però Gervais s'ha volgut curar en salut i ha recordat que la idea d'explotar aquest tipus d'humor va sorgir del mateix Warwick Davis, l'actor protagonista, de 107 centímetres d'alçada.

La sèrie tindrà to de fals documental, de manera que tots els intèrprets faran d'ells mateixos, en un estil que el creador del xou ha equiparat a Curb your enthusiasm , de Larry David. Això permetrà que tant Ricky Gervais com Stephen Merchant (company d'armes i coguionista de la sèrie) siguin també personatges de Life's too short i explotin el seu vessant de còmics.

En una entrevista recent al The Telegraph , Gervais explicava: "Tornem a les nostres arrels de fals documental com a The office . Warwyck Davies fa de nan que es dedica a l'espectacle, tal com fa ell. Interpreta una versió retorçada d'ell mateix i representa que ha accedit a rodar aquest documental per redreçar la seva carrera". Com a la majoria de les ficcions empescades per Gervais, els protagonistes són miserables i roïns i sovint el guió és políticament incorrecte i se'n riu de les actituds compassives

De moment s'estan rodant set capítols i un episodi pilot, que ja ha contractat la BBC. Canal + emet actualment Un idiota de viaje , la seva peculiar interpretació del que pot ser un programa turístic.

stats