Societat 17/07/2011

'La Riera' s'acomiada avui fins al setembre amb un capítol especial

TV3 emet avui a les 22.25 l'últim episodi de la temporada de la sèrie La Riera . Un capítol especial d'una hora i mitja de durada en què hi haurà canvis importants per a la família Guitart-Riera.

Auri Garcia Morera
2 min
Els protagonistes de La Riera tornaran a entrar cada tarda a les llars catalanes després de les vacances d'estiu.

Barcelona.Divendres, els seguidors de La Riera van quedar impactats pel tret al clatell que va rebre en Quintana i per la plantada del Carlos a la Maribel. Però per una vegada no caldrà esperar a dilluns per veure com continua la història sinó que aquesta mateixa nit, en el capítol de comiat fins al setembre, ja es resoldran les incògnites.

El Carlos i la Maribel explicaran que no es casen, i ell li dirà al Sergi que té via lliure, tot i que TV3 diu que pot passar qualsevol cosa. La Mercè li oferirà a l'Ernest tornar a ser director del restaurant, i no se sap quina serà la seva resposta. La Irene sorprendrà el Lluís dient-li que està embarassada, i en Claudi i la Sònia marxaran cap a França a buscar l'Estel i es descobrirà si l'adreça que tenen és la correcta.

Després del capítol, a les dotze de la nit, TV3 emetrà el programa Com es fa La Riera , que ensenyarà les interioritats i el dia a dia del rodatge, i també algunes preses falses.

Per la seva part, Catalunya Ràdio seguirà l'últim capítol de La Riera amb un programa especial des de Sant Pol de Mar presentat per Pere Mas, que condueix el Tot és molt confús i participa a la tertúlia sobre La Riera del programa Divendres de TV3. Hi seran Pep Anton Muñoz i Anna Boadas, com també tertulians de Divendres , i Empar Moliner, que fa la seva crítica particular de la sèrie a El secret de Catalunya Ràdio.

El programa de Catalunya Ràdio també comptarà amb la presència de diversos protagonistes de la sèrie i del seu director, i els oients de l'emissora estan convidats a anar-hi per veure el capítol de La Riera en una pantalla gegant.

La Riera es va estrenar el 2009 com a substituta d' El cor de la ciutat , que havia durat nou temporades. A la primera, La Riera va tenir una mitjana de 366.000 espectadors per capítol, amb un 19,3% de quota de pantalla. En aquesta segona, s'ha consolidat i ha millorat els registres de les últimes temporades d' El cor de la ciutat , amb una mitjana de 425.000 espectadors per capítol i un 22,7% de quota de pantalla.

stats