CALENDARI ESCOLAR
Societat 03/01/2011

Rigau avança que no hi haurà prou recursos per a la setmana blanca

La consellera d'Ensenyament ha dit que no es podran satisfer totes les peticions d'ajuda per a les activitats de la setmana blanca. Tot i això no ha volgut donar detalls fins que no es reuneixi amb pares i ajuntaments

Redacció
1 min

BARCELONALa consellera d'Ensenyament Irene Rigau, ha dit a Catalunya Ràdio que els recursos per afrontar la setmana blanca són insuficients. "Caldrà veure quins són els recursos públics que va deixar l'anterior Govern i veure on és viable i on no". No ha volgut precisar fins que no es reuneixi amb pares i ajuntaments, però ha dit que no es podrà pagar la totalitat de les activitats que han demanat la subvenció. "És una convocatòria que va obrir l'anterior Govern però hem de tancar nosaltres. Cal que els que han demanat una ajuda puguin rebre una mica i que les escoles sociològicament més necessitades tinguin una resposta clara", ha dit Rigau.

Rigau ja havia dit que acabaria amb la setmana blanca però la setmana passada va avançar que els centres que no tinguin clares les activitats alternatives per aquesta setmana poden deixar de fer-la aquest any. La consellera ha dit a l'entrevista que la majoria de centres ja ho han resolt, però "encara que el percentatge dels que no ho tenen resolt sigui baix afecta milers de persones".

stats