Societat 21/08/2011

Río de Janeiro serà la propera seu de la Jornada Mundial de Joventut

Benet XVI ha comunicat durant la missa oficiada a l'aeròdrom de Cuatro Vientos que la ciutat brasilera acollirà la propera edició de les jornades

Redacció
1 min

MadridBenet XVI ha anunciat aquest matí, després de resar l'Àngelus a Cuatro Vientos, que Río de Janeiro serà la propera seu de Jornada Mundial de Joventut, que tindrà lloc el 2013. El Papa ha expressat el seu desig de visitar la ciutat brasilera per presidir l'esdeveniment. "Demanem al Senyor ja des d'aquest instant que assisteixi amb la seva força a quants han d'engegar-la i aplani el camí als joves de tot el món perquè puguin reunir-se novament amb el Papa en aquesta bella ciutat brasilera", ha afegit en el moment de comunicar la nova seu. Benet XVI ha acabat el seu parlament demanant als assistents que portin "el coneixement i l'amor de Crist per tot el món. Ell vol que sigueu els seus apòstols al segle XXI i els missatgers de la seva alegria. No el decepcioneu!". Amb la de Madrid ja s'han celebrat XXVI edicions de la JMJ -la de Brasil serà la XXVII–, totes presidies pel Papa i onze fora del Vaticà.

A Madrid, Benet XVI s'ha solidaritzat amb els familiars de les víctimes de l'accident de Spanair de fa tres anys a qui ha expressat la seva "proximitat espiritual i afecte entranyable".

stats