Societat 18/03/2011

Risto Mejide perdona Gestmusic: "Els desitjo el millor"

L'ex membre del jurat d''Operación Triunfo' ha aprofitat la presentació de la seva novel·la 'Que la muerte te acompañe' per fer les paus amb la productora i Tele5

Redacció
2 min
Risto Mejide

BarcelonaTot i assegurar fa dos anys que la mala maror amb Gestmusic venia de la seva pèssima relació amb Toni Cruz des que va començar Operación Triunfo, la crisi entre Risto Mejide i la productora audiovisual va arribar al punt més àlgid en una gala del concurs, quan Mejide i Jesús Vazquez, el presentador, van discutir per un comentari presumptament homòfob del primer. Més endavant, Mejide es va enfrontar amb tot el jurat del concurs i fins i tot va recomanar a l'audiència que canviés de canal per veure el final de El Internado, a Antena 3. Aleshores, Vázquez el va convidar a abandonar el plató i Mejide va ser expulsat del programa. Ara, però, sembla que les coses han canviat, si més no per a Mejide, que ha assegurat que "a Gestmusic els desitjo el millor, cosa que fins ara no feia".

En declaracions a Catalunya Ràdio, Mejide ha manifestat que "pel que fa a Telecinco, me n'alegro que els vagi molt bé i espero que ells també s'alegrin també que a mi em vagi bé". Tot assegurar que "no pots dir mai que no" a una eventual tornada a la televisió, Mejide ha assegurat que "des que no surto a la tele he guanyat uns quilos i tinc més cabell"

El publicitari ha presentat a l'emissora la seva novel·la Que la muerte te acompañe, una història d'amor amb referències a la cultura popular, protagonitzada per un caixer de supermercat que assisteix a la seva pròpia mort. En declaracions a aquesta emissora, el publicitari ha assegurat que "quan un s'enamora tot se'n va en orris, fins i tot el personatge que interpretes, i ho fas tot per aquella persona".

Mejide, que actualment es dedica a la seva productora i a la paternitat, ha dit que "l'èxit pot ser un reconeixement íntim o un reconeixement públic, i tu has de triar quin vols". En aquest sentit, ha afirmat que "per a mi, haver escrit aquest llibre ja és un èxit", tot i que ha reconegut que "és molt curt perquè tampoc no hi ha tant per explicar".

L'exmembre del jurat d'Operación Triunfo ha afirmat que "hi ha una part pública teva que no controles, ho fa la gent" i ha confessat que "em comença a preocupar què li vull deixar a meu fill". Pel que fa a la publicitat, Mejide creu que "avui el que importa és l'opinió dels consumidors sobre un producte" i que "els càrrecs són com els llibres a la biblioteca, com més amunt, més inútils".

stats