Societat 26/05/2011

Roben el cotxe particular de Chacón a Esplugues

Els fets es van produir dilluns a la nit en una urbanització del municipi. Els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que els delinqüents no sabien que estaven robant el cotxe de la ministra, ja que aquella mateixa nit es van produir un parell de robatoris més a la zona

Efe
1 min
Chacón té l'última paraula

BarcelonaLa ministra de Defensa, Carme Chacón, ha denunciat el robatori del seu vehicle particular quan es trobava a l'aparcament del seu habitatge, a Esplugues de Llobregat, segons han confirmat fonts policials. Segons publica avui el diari Levante, el vehicle va ser sostret d'un habitatge unifamiliar adossat de dues plantes situat en una urbanització d'Esplugues de Llobregat que estava buida, ja que la ministra resideix la major part del temps a Madrid.

Fonts properes a la investigació han precisat que el robatori es va produir dilluns a la nit i que els lladres no van arribar a accedir al domicili de la ministra. Els Mossos d'Esquadra, que s'encarreguen del cas, treballen amb la hipòtesi que els delinqüents no sabien que estaven robant el cotxe de la ministra, ja que aquella mateixa nit es van produir un parell de robatoris més a la zona.

stats