Societat 26/07/2011

Ruixats encara durant la nit

Les pluges aniran disminuint durant les pròximes hores però Meteocat manté l'alerta fins dimecres a les 8 del matí

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaMentre a moltes comarques no s'han ni tan sol assabentat de les pluges, al nord-est s'hi continuen acumulant els litres per metre quadrat. Poc després de les 10 de la nit d'aquest dimarts ja es freguen els 100 litres al Gironès, i és que la borrasca que durant la tarda ha “baixat” fins al Vallès, el Maresme i la Catalunya Central, ha decidit fer marxa enrere al vespre.

Durant la nit les pluges han d'afectar bàsicament la costa, i no tan sols la Costa Brava, sinó que alguns ruixats també podrien arribar a indrets de la costa central o fins i tot les comarques de Tarragona on encara no hi ha plogut. En tot cas seran fenòmens més puntuals, però Meteocat manté l'avís de situació de risc per pluja fins demà a les 8 del matí en algunes d'aquestes comarques de costa.

Dimecres serà un dia encara molt insegur. Amb molts núvols a la meitat est durant el matí i fins i tot alguns xàfecs puntuals a la Catalunya Central i a les comarques de Girona durant la tarda. Dijous farà més sol, divendres l'ambient serà fins i tot d'estiu, però atents perquè dissabte podrien reaparèixer els xàfecs a moltes comarques. La calor arribaria de sobte i amb molta força dilluns.

stats