EDUCACIÓ
Societat 14/12/2010

SOS de pares i mestres de Badalona per la qualitat de l'educació pública

Es queixen de la retallada de pressupost de la Generalitat i l'Ajuntament. Mestres i alumnes lluiran cada setmana una samarreta groga com a protesta

Redacció
1 min
Integrants de Badalona es Mou durant la presentació de la campanya

BadalonaSOS Ensenyament Públic de Qualitat. És l'alerta que ha llançat una part de la comunitat educativa de Badalona com a protesta a la falta de recursos per l'educació pública. Seguint l'estela de plataformes similars impulsades al Baix Llobregat o a l'Alt Penedès, la plataforma Badalona es Mou neix com a eina de pressió davant la Generalitat i l'Ajuntament.

La plataforma té el suport de la federació d'AMPAs de Badalona i les direccions de les escoles públiques de la ciutat. Aquest dimarts s'han presentat en societat, en una roda de premsa pública. La plataforma protesta per la modificació del calendari escolar, la reducció dels recursos als anomenats plans d'entorn –de suport a les famílies– i la redfucció de les plantilles de mestres i de personal del servei educatiu de la ciutat.

Per tal de visualitzar aquestes protestes, les escoles integrades a la plataforma han decidit impulsar els Dimarts Groc. Pares, mestres i alumnes lluiran cada setmana una samarreta groga amb el lema SOS Ensenyament Públic de Qualitat.

stats